To Route or not to Route

To Route or not to Route

Står du I den situation, at du rigtig gerne vil bruge dit mobile bredbånd til mere end blot back-up?

Eller har du bare brug for at tage dit internet med dig i eksempelvis sommerhus, campingvogn eller kolonihave?

De danske sheltere - camping for hele familien

De danske sheltere - camping for hele familien

Er du også en af dem, der har taget udendørs-overnatning til dig?

Det er gennem de senere år blevet mere populært at slå sig ned under åben himmel, bl.a. i de små læskure/sheltere/teltpladser, der efterhånden findes rigtig mange steder rundt omkring i det danske land. Den typiske "sheltergænger" er familien, der lever et travlt liv i hverdagen, men som sætter familien i fokus i ferien. Men det kan også være dem, der har lyst til en billig måde at holde ferie på eller dem, der bare skal en tur ud i naturen og væk fra byens larm.

"MI-FI" - er det noget der smitter?

"MI-FI" - er det noget der smitter?

Det er nok ikke gået nogens næse forbi, at antallet af mobile enheder kun bliver større og større

Mange af disse enheder (tablets fx.) har en "simkortindgang" for at kunne tilgå det mobile bredbånd, selv uden for tilgængeligt trådløst internet. Det er som udgangspunkt rigtigt smart, men ofte også dyrt, da en iPad med simkortindgang, er op til 1.000 kr. dyrere, sammenlignet med en iPad uden simkortindgang. Derudover er der altid et abonnement i halen på et simkort, hvis man vil kunne bruge funktionen fra start.

Hvad er 4G for en fisk?

Hvad er 4G for en fisk?

Du har sikkert hørt "nu har vi også 4G" og "5G er på vej", men hvad gør det for dig som bruger/kunde hos et teleselskab?

4G står meget enkelt for 4. generation mobilt teknologi, mere kompliceret er det sådan set ikke. Dog er der en diskussion om det faktisk er 4. generation mobilt teknologi eller hvorvidt det er noget, der er opfundet for at markedsføre eksisterende produkter. Det vil vi dog ikke gå dybere ind i her.

Hvad er fleksibelt internet for noget?

Hvad er fleksibelt internet for noget?

Det er at du køber og bruger data, når du har behov for det

På samme måde som med en bil

TC-GO.DKs fleksible internet er den mest transparente måde at købe mobilt bredbånd på. Du køber data og så bruger du det, når du har behov for det. Ligesom at fylde benzin på din bil, som du formentlig heller ikke gør, før tanken er tom.

Hvor meget data har jeg brug for?

Hvor meget data har jeg brug for?

Et af de spørgsmål vi oftest får, når vi snakker om TC-GO.DK er,

Hvor meget data har jeg brug for?

Det er et ret essentielt spørgsmål når vi snakker datapakker, og det er faktisk meget få mennesker (læs: som regel kun nørder, som os selv), der egentlig ved hvor meget data de bruger om dagen/måneden.

Guldborgsund Kommune og TC-GO.DK samarbejder

Guldborgsund Kommune og TC-GO.DK samarbejder

I alt 293.210 husstande, omkring 11 pct. af alle danske adresser, har kun adgang til dårlige bredbåndsforbindelser.

TC-GO.DK vil godt understøtte Regeringens politik med udbredelsen af velfungerende internet i alle dele af Danmark og er derfor også rigtig glade over, at kunne tilbyde Guldborgsund Kommune en løsning, der kan komme de c. 61.000 borgere til gode.

Sommerferien banker på døren

Sommerferien banker på døren

De fleste har nok allerede besluttet, hvor og hvordan sommerferien skal afholdes i år. Der er jo mange spørgsmål, der presser sig på og det vigtigste er selvfølgelig, hvor turen skal gå hen til sommer. Til de danske egne, med risiko for ”dansk vejr”, eller om man hellere vil sydpå og have solgaranti?

TC-GO.DK er sponsor på Kidcamper.dk

TC-GO.DK er sponsor på Kidcamper.dk

Forældre til børn, der har oplevet sygdom, svigt, mobning eller lignende på tætteste hold, som trænger til en anderledes ferie, kan ansøge om et ophold i Kidcamper.

TC-GO.DK får jord under neglene

TC-GO.DK får jord under neglene

Kolonihaveforbundet vil gerne understøtte Regeringens politik med at understøtte udbredelsen af velfungerende internet i alle dele af Danmark. TC-GO.DK er rigtig glade (…og stolte) over at kunne tilbyde Kolonihaveforbundet en løsning, der kan komme de 40.000 medlemmer til gode.

TC-GO.DK til dit sommerhus

TC-GO.DK til dit sommerhus

TC-GO.DK er specialister i at tilbyde stabilt internet, selv i områder med begrænset mobildækning.

LånLet kan finansiere dit køb

LånLet kan finansiere dit køb

Vi har i dag lavet en samarbejdsaftale med LånLet. Det betyder at alle TC-GO.DKs kunder kan tilbagebetale over 20 mdr., rente- og gebyrfrit.

Internetløsning til campingvogne

Internetløsning til campingvogne

Udstyret i campingvognen skal være i orden og krav om internet bliver mere og mere udbredt. Der skal gerne være internet i campingvognen, men det forventes også at internetforbindelsen er stabil og hurtig.