Guldborgsund Kommune har over de næste 3 år afsat 26 millioner til at give borgerne bedre bredbånd, og har i den i forbindelse kigget på de forskellige teknologier, der er til rådighed i dag. Kommunen har taget udgangspunkt i fiber, ADSL og mobilt bredbånd

Der er generelt dejligt i hele Danmark, men et stort problem gør sig gældende på tværs af rigtig mange områder i landet og det er den manglende internetdækning. Det går simpelthen ikke i en tid, hvor digitaliseringen løber hurtigere end selv den hurtigste OL løber.

TC-GO.DK er derfor i kontakt med en række danske kommuner, der lige netop oplever udfordringer med at opnå hurtigt bredbånd. Guldborgsund Kommune på Lolland/Falster er første samarbejdspartner og gennem dialog med bredbåndskonsulent Niels Kjærgaard er TC-GO.DK som udbyder af mobilt bredbånd blevet en realitet.

Det er nemlig et problem for rigtig mange privatpersoner og desuden for rigtig mange virksomheder, når internetdækningen er mangelfuld i yderområder i Danmark og det bliver først et rigtig stort problem, når virksomheder takker nej til at etablere sig fordi bredbåndsforbindelsen bare ikke er god nok.

Borgere og virksomheder i Guldborgsund Kommune har nu mulighed for at vælge TC-GO.DK som leverandør af mobilt bredbånd. TC-GO.DK har nemlig specialiseret sig i at tilbyde internetløsninger i områder med begrænset dækning og har derfor taget mobilt bredbånd til et nyt niveau.

Mobilt bredbånd hos TC-GO.DK er perfekt som internetløsning til borgere i yderområder i Danmark og hvor internetforbruget svinger. Der er intet abonnement og det er så fleksibelt, at du kun betaler for dit internet, når du bruger det. Der er ingen kabelføring i jorden eller bøvl med at skulle opsige og gentegne abonnementer – man tilkøber bare data, når man har brug for det. Læs mere om TC-GO.DK internet og datapakkerne her.