Er din kolonihaveforening medlem af Kolonihaveforbundet? Spar op til 20 % - Tag kontakt til din bestyrelse for rabatkode eller læs i Havebladet

Kolonihaveejere vil som oftest godt have adgang til internettet når de er i kolonihaven. På den anden side, så er der ikke meget idé i at købe et abonnement, som man skal betale for i alle årets 12 måneder.

Kolonihaveforbundet, der repræsenterer cirka 40.000 kolonihaver og TC-GO.DK har derfor indgået et samarbejde, der kan komme alle Kolonihaveforbundets medlemmer til gode.

Som medlem sparer man op til 20 % hos TC-GO.DK

Mobilt bredbånd hos TC-GO.DK er perfekt som internetløsning til kolonihaver. Der er intet abonnement og det er så fleksibelt, at du kun betaler for dit internet, når du bruger det. Der er ingen kabelføring eller bøvl med at skulle opsige og gentegne abonnementer – man tilkøber bare data, når man har brug for det. Den mobile router, som TC-GO.DK kan tilbyde har udover 230 v adgang også 6 timers batteritid, så man altid kan tage sit mobile bredbånd med sig, hvis man har brug for det. 

Et eksempel

Er man kun i kolonihaven i en kort periode (fx en weekend) så betaler man kun for det forbrug man har i den pågældende weekend (rent praktisk tilkøber man en datapakke via www.tcgo.dk). Alt det resterende data i datapakken "går i dvale" indtil man igen er i kolonihaven og har brug for internet. Læs mere om TC-GO.DK internet og datapakkerne her