Danske turister elsker Danmark

Udviklingen i antal turister i Danmark har været inde i en positiv udvikling de senere år og alt peger i retning af, at 2016 og de kommende år også bliver rigtig gode for de danske egne. Antal turister i Danmark i 2015 ramte lige omkring 49 mio. (målt i antal overnatninger), hvoraf de 24,4 millioner af dem er danske. Så mange af os vælger faktisk at blive herhjemme og med god grund, for der er mange typer af ferieformer, der kan tilfredsstille mange forskellige behov. De traditionelle og mest gængse er bl.a. ferie i sommerhus eller campingvogn - og med god grund.

Alene i Danmark er der mere end 500 campingpladser og overordnet set, er der i de senere år, oplevet fremgang i antal overnatninger, både fra danskere og fra udlandet. Antallet af campister er dog stadigvæk noget under niveauet fra de gode år før finanskrisen, men fremgangen på campingpladserne ser ud til at have bidt sig fast og flere danske campingpladser lå i 2015 også  blandt de 100 bedste pladser i Europa (i den prestigefyldte “Camping Info Award”) – bl.a. Skiveren Camping ved Skagen (læs mere om Kidcamper, der holder til i Skiveren Camping. TC-GO.DK er sponsor) og Hvidbjerg Strand Feriepark ved Blåvand.

Blandt danskerne er Hasmark Strand Camping dog kåret til Danmarks bedste campingplads, både i 2013 og 2014. Selvfølgelig ikke uden grund, da Hasmark Camping bl.a. har et badeland og desuden altid bliver fremhævet som hyggeligt og med gode faciliteter for alle aldre.
 

Generelt er der mulighed for at få internetadgang, i en eller anden udstrækning, på mange campingpladser. Nogle steder er der mulighed for at komme på nettet i receptionen, mens andre campingpladser tilbyder wifi på dele af eller hele campingpladsen. Når alt kommer til alt, så dækker dette kun en meget begrænset del af det behov, som både danskere og turister har i dag. Man skal kunne komme på nettet og uanset hvor man er henne. Den danske sommer kan betyde ”indevejr” og der skal man have mulighed for at streame film, høre lydbøger, spille spil eller hvad man nu har lyst til.

TC-GO.DK har derfor specialiseret sig i at tilbyde mobilt bredbånd, som man kan tage med på farten uden det koster en bondegård. Behovet for internet i campingvogne og sommerhuse er først og fremmest, at det skal være stabilt og fleksibelt internet og netop her er TC-GO.DK unikke. Der er hverken binding eller abonnement, men stadig med priser der er banket helt i bund og på et af Danmarks bedste mobile netværk (Telenor). Vores model betyder, at du kan komme på internettet for 15 kr. om måneden og det kan ikke gøres billigere og du kan tage det med derhen hvor du vil :)

Hav en fantastisk sommer, uanset om det er i det danske land eller udlandet :)

Lige nu har vi en konkurrence, hvor du kan vinde et mobilt modem (lommemodem) og gratis internet til en samlet værdi á 1.477 ,-. Perfekt til sommerhuset eller campingvognen